Partnerët

 

Lidhja e Gazeatreve te Shendetit dhe Fondacioni “Soros” bashkepunuan gjate vitit 2012 ne projektin me titull: “Problemet e shëndetit mendor, nxitja e sjelljeve të shëndetshme dhe  eliminimi i stigmës për fëmijët dhe adoleshentët”

Me mbeshtetjen e “Soros”, LGSH  realizoi dokumentarin “Fëmijët me fëmijëri të prishur,një sensibilizim për një  jetë më të shëndetshme për fëmijët me sëmundje të rënda dhe atyre me prindër të izoluar

Nisma “Shqiperia JO Duhanit” ndermarre nga LGSH zhvilloi nje tur ne rreth 60 shkolla te Shqiperise , te mesme dhe 9-vjecare per te ndergjegjesuar te rinjte ne lidhje me pasojat e duhanpirjes.